Női hétvége 2024 – MEGHÍVÓ

október 11, 2024 Megosztás Facebookon

Kedves Női Tagtársaink!

Ebben az évben is lehetőségünk van – immár több éve hagyományosan – megrendezni a Női Hétvégét, melyre szeretettel várunk lányokat, nőket, anyákat, nagymamákat, akik maguk, vagy családtagjaikon keresztül érintettek a vérzékenységgel.

 Az esemény részletei

📅Dátum: 2024. november 15-17. Péntek délutántól vasárnap délig📅

Helyszín: Esztergom, Portobello Szálloda (https://portobello.hu/ )

Elhelyezés: kétágyas szobákban

Ellátás: péntek vacsora, szombaton félpanzió + napközben kávé szünet, vasárnap reggeli és ebéd

🌟 Az esemény célja: Találkozási lehetőséget biztosítani a vérzékenységgel érintett lányoknak és nőknek, hogy megtapasztalhassák a közösség megtartó erejét, és tapasztalataik megosztásával támogathassák egymást, mindemellett meghívott vendégeink segítségével szakértői segítséget kapjanak problémáik megoldásához, új információkhoz juthassanak.

🎉 Programok: mentális támogatás terapeutával, hematotógus tájékoztatása a betegséget érintő változásokról, új kezelési lehetőségekről, gyógytorna – beszélgetés a mozgás szerepéről a különböző életkorokban

A részvétel minimális hozzájárulási díjhoz kötött: a tagtársaktól az idegenforgalmi adó megfizetését kérjük, amit a szállodába történő bejelentkezéskor kell rendezni. Díja: 450 Ft/fő/éj
A helyek száma korlátozott, így a részvételi szándékot érdemes mielőbb jelezni. A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk az alábbi linken:

JELENTKEZÉS

A jelentkezett tagoknak emailben fogunk további tájékoztatást adni.

További kérdés esetén bátran forduljatok Nyékine Rácz Györgyihez (email: nyeki.gyorgyi@gmail.com mobil: +36 30 728 3906)